Faciliteiten

De grote zaal kan zeker 150 mensen aan tafels en stoelen laten plaatsnemen. Zo blijft er nog voldoende ruimte tussen de rijen voor de eventuele bediening.

De kasten aan de wand van het bargedeelte bevatten 150 grote borden en evenveel bestek.  Er zijn ook 150 tassen en ondertassen.

Er is een koffiezetapparaat met 6  thermossen die elk 15 tassen kunnen bevatten.  De koffiepads, suikertjes en roerstaafjes bevinden zich in een van de wandkasten onderaan net naast de afwasmachine.De melkcupjes bevinden zich in een doos in de koelcel.

Er is een industriële afwasmachine.  De bakken om de borden, tassen, glazen, ...te laden staan onder het aanrecht. De gebruiksaaanwijzing voor de afwasmachine is geafficheerd op een van de wandkasten.

De wandkasten bevatten ook een ruim assortiment glazen voor de dranken die de huurder verplicht moet afnemen van de Zilverlink. Je vindt de drankenlijst bij het Intern Reglement elders op de website.

Er staat een kleine diepvriezer in de bergruimte.

Wijn of schuimwijn moet je niet afnemen van de Zilverlink.  Toch staan er 35 gelijke wijnglazen in een van de wandkasten.

 

Huurprijs

Verenigingen van de Zilverberg : 70 euro ; vanaf 3 verhuringen 40 euro/verhuring buiten de vrijdagavond en het weekend  ; geen waarborg

Verenigingen niet van de Zilverberg : 140 euro ; vanaf 3 verhuringen 70 euro/verhuring buiten de vrijdagavond en het weekend; waarborg 80 euro

Particulieren : 325 euro ;  waarborg 150 euro.

Inbegrepen in de huurprijs

Water, electriciteit, gas, WIFI, Sabam (nu Unisono genoemd) zijn begrepen in de huurprijs.

Het gebruik van borden, tassen, ondertassen, bestek en glazen is begrepen in de huurprijs.

In de bergruimte vind je 15 bistrotafels (88 cm diameter op 112 cm hoogte) en een kleine diepvriezer. . Het gebruik ervan is begrepen in de huurprijs.

Het gebruik van emmers, dweils, borstels, trekkers en bijhorende onderhoudsproducten is begrepen in de huurprijs.

Niet inbegrepen in de huurprijs

Schoonmaak door de vzw is niet begrepen in de huurprijs.  Lees, wat dat betreft, 1 van de veelgestelde vragen die je kan nalezen door op het "?" te klikken links in uw scherm.

De vzw heeft geen overtrekken voor de bistrotafels.

Laatste nieuws

nieuws

vzw De Zilverlink schonk de winst van de Kerstmarkt van 9 december 2023 met name 1.000 euro aan de Warmste Week te B...

Lees meer

Foto's

Bekijk gerust de sfeerbeelden van huurcomplex 'De Zilverlink' om zo wat sfeer vn onze twee huurzalen op te snuiven!

Bekijk de sfeerbeelden

Gesponsord

nieuws

Klik verder en ontdek onze sponsors 

Bekijk alle sponsers