zaal1

Parkeren

Parkeren kan op diverse locaties in de omgeving.

De Zilverlink, samen met de kerk en enkele huizen, staat op een driehoek waarvan de basis de Meensesteenweg is, de rechterzijde de Karabiniersstraat en de linkerzijde de Kerklaan.

De Karabiniersstraat is éénrrichtingsverkeer vanaf de Meensesteenweg. 

De Kerklaan laat verkeer in beide richtingen toe.

Er zijn enkele parkeerplaatsen parallel met het gebouw langs de Meensesteenweg 412.

Er zijn in de Karabiniersstraat met eenrichtingsverkeer, links, enkele plaatsen ter hoogte van de pastorie met het nummer 1. Parkeer hier loodrecht op de haag met betonnen onderplaat. Langs de rechterkant van de Karabiniersstraat kan men ook parkeren, voor een verdere vlotte doorgang liefst met 1 wiel van de auto op de rand en , niet onbelangrijk, met respect voor de wegcode.

In de Kerklaan, aan de linkerzijde van de kerk, zijn er ook heel wat parkeerplaatsen.  Die zijn 's avonds en in het weekend meestal vrij.  Tijdens de schooluren zijn heel wat van die parkeerplaatsen ingenomen.

In de Oude-Zilverbergstraat, komende van de Meensesteenweg richting Sterrebos, heb je links na 100m de Sint-Henricusweg.  Hier vind je ook een 15 tal parkeerplaatsen.

Via Brussel

Nu rijd je op de E40 die je verder volgt tot in Gent waar je de E17 richting Kortrijk neemt. In Kortrijk neem je de A17 of de E403 die je verlaat bij afrit 6 Roeselare-Rumbeke.  Ga nu richting Roeselare op de N36 tot aan het kruispunt met de N32 en neem links richting Menen.  Je bent nu op de Meensesteenweg. Na een paar 100m kom je aan de rechterkant bij het n° 412  de Zilverlink.

Via Antwerpen

Nu ben je reeds op de E17 die je verder volgt tot in Kortrijk.Daar neem je de A17 of de E403 die je verlaat bij afrit 6 Roeselare-Rumbeke.  Ga nu richting Roeselare op de N36 tot aan het kruispunt met de N32 en neem links  richting Menen.  Je bent nu op de Meensesteenweg.  Na een paar 100m kom je aan de rechterkant bij het n° 412 de Zilverlink.

 

 

Laatste nieuws

nieuws

Op zaterdag 29 december 2018 organiseert vzw "De Zilverlink" de 4de Kerstmarkt op de Zilverberg. Een gez...

Lees meer

Foto's

Bekijk gerust de sfeerbeelden van huurcomplex 'De Zilverlink' om zo wat sfeer vn onze twee huurzalen op te snuiven!

Bekijk de sfeerbeelden

Gesponsord

nieuws

Klik verder en ontdek onze sponsors 

Bekijk alle sponsers